Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

 COVER


Vormgever en fotograaf Angelo Roga heeft exclusief voor Stichting Amani een verjaardagskalender ontworpen. De foto’s zijn door hem gemaakt van onze gezinnen tijdens ons laatste bezoek aan Kenia in februari 2016. De productie van deze kalender is mogelijk gemaakt door Cleerdin & Hamer advocaten. Hierdoor zijn er door Stichting Amani geen kosten gemaakt en kan de opbrengst van € 15,00 per kalender volledig ten goede komen van Stichting Amani.


Toen we in 2008 Stichting Amani oprichtten was onze droom om de mensen daar hoop en perspectief te kunnen bieden op een betere toekomst. Een toekomst waarin ze niet langer van onze hulp afhankelijk zijn maar voor zichzelf en hun gezinnen kunnen zorgen. Deze droom realiseren we door ons – naast uiteraard de noodzakelijke primaire levensbehoeften - met name te richten op projecten die gericht zijn op zelfvoorzienendheid. Onderwijs is de sleutel om iemand de kans te geven op een betere toekomst. Zonder onderwijs is er in landen als Kenia nauwelijks kans op een baan en dreigt een bestaan in grote armoede. Wij hopen onze droom nog heel lang en voor heel veel kinderen waar te kunnen maken.


Om deze hulp te kunnen bieden zijn wij afhankelijk van donaties. Met de opbrengst van deze kalender kunnen we onze hulp aan onze gezinnen in Kenia continueren en uitbreiden door kinderen structureel naar school te laten gaan en landbouwprojecten op te zetten. Om een idee van de kalender te krijgen, kunt u in ons foto-album twee foto's bekijken. Klik hier voor de foto's.

De kalender is via onderstaand bestelformulier te bestellen en tevens verkrijgbaar bij Glenda en Jelly Raap.

Klik hier om de kalender te bestellen

 

Stichting Amani maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.