Bedankt namens Stichting Amani.
Wij zijn erg blij met dit resultaat en kunnen hier heel veel en goed werk mee verrichten voor onze gezinnen in Kenia.

Met dit geld kunnen we ook dit jaar weer veel kinderen naar school laten gaan zodat de kinderen hun opleiding kunnen voortzetten en afmaken, iets wat zeker in een land als Kenia van zeer groot belang is voor het opbouwen van een goede toekomst. Zij kunnen daarmee straks voldoende geld verdienen om voor zichzelf en hun families te zorgen.NL97 RABO 0143 5844 99.

Klik hier om volledig pdf te openen.

Hier de foto's