Sjoso Kimila krijgt een rollator.
Tijdens onze ontmoetingen met onze families vragen we heel vaak: 'what could make your life more comfortable?' Dit vroegen we ook aan sjoso Kimila ( = oma in Swahili). 'Heb je genoeg dekens?', vroeg Jelly. 'Yes, I have three', zei ze terwijl ze haar dekens telde. Ze gaf aan graag weer naar buiten te willen.

Ze is te zwak om haar krukken nog te kunnen gebruiken. Wat zou kunnen helpen bespraken we met elkaar? Een simpele investering van 7.500 shilling (omgerekend zo'n 75,00 euro) in een rollator en een plastic stoel, zorgt er voor dat deze lieve sterke sjoso weer naar buiten kan, de zon weer ziet schijnen en haar achterkleinzoon vrolijk ziet spelen! Dankbaar!

Meer foto's zie fotoalbum.