Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Stichting Amani
Stichting Amani
Stichting Amani
Previous Next

Hier de extra nieuwsbrief over Covid-19, dat helaas ook Kenia niet spaart. In deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de situatie in Kenia en de extra maatregelen die wij als Stichting Amani hebben getroffen om onze families zo goed mogelijk te kunnen steunen in deze moeilijke tijd.

Via de donatiebutton op onze website zijn er al veel donaties binnen gekomen. We hebben inmiddels al het fantastische bedrag van 1500 euro bereikt! Het grootste deel via de website, maar ook een deel rechtstreeks. Ongelooflijk mooi bedrag, ontzettend veel dank voor jullie steun en vertrouwen!

De eerste voedselpakketten zijn inmiddels naar onze Keniaanse families gebracht door Patrick en Rogers. De waardering voor hun extra inzet en aandacht is enorm. Én onze waardering voor iedereen die een donatie heeft overgemaakt de afgelopen dagen is ook enorm. Dat maakt de cirkel van dankbaarheid weer rond.

Lucy, die voor haar invalide moeder, broertje en twee neefjes laat ons weten: “Hallo Glenda en Jelly, hope you are fine. I want to thank you for fully support of food and also rent. May God bless you, as we overcome this pandemic of corona. I am fully grateful!”

Hier foto's uitdelen voedselpakketten.

 

Stichting Amani maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.