Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Stichting Amani
Stichting Amani
Stichting Amani
Previous Next

Eind oktober is Maaike, een vriendin van ons, vertrokken naar Nyeri.Ze gaat hier drie weken als vrijwilliger bij Upendo's Children Centre aan de slag en daarnaast met onze social worker Patrick op pad om onze families te bezoeken.

IMG 1946Met zo'n 40 kilo aan extra spullen voor onder andere onze families, is zij aangekomen in Nyeri. Door het slechte weer de afgelopen dagen in Kenia, is het internet minder stabiel. Toch is het gelukt om enkele foto's te ontvangen van haar bezoek aan de families, samen met Patrick. Zo is ze bij de familie Kimila geweest. Oma Kimila was helaas weer gevallen en Maaike heeft haar kunnen voorzien van medicatie. Goed om te zien dat hun koe al flink gegroeid is! Ook Godfrey en zijn familie waren heel dankbaar voor haar bezoek en hebben haar heel hartelijk ontvangen!

 

Stichting Amani maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.