Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Stichting Amani
Stichting Amani
Stichting Amani
Previous Next

TCS Amsterdam Marathon 2019
Op 20 oktober 2019 is het weer zover. Stichting Amani doet voor de 10e keer mee met de 44e editie van de TCS Amsterdam Marathon!

Inmiddels hebben verschillende enthousiastelingen aangegeven zich weer te willen inzetten voor Amani! Elk jaar zijn er ook nieuwe aanmeldingen van mensen die kilometers willen maken voor het goede doel. Stichting Amani is jullie daar erg dankbaar voor!

Naast deze sportieve uitdaging is ons voornaamste doel van deelname het ophalen van sponsorgeld om zo onze families in Kenia te kunnen ondersteunen. Vorig jaar hebben wij weer een geweldig bedrag mogen ontvangen. Doe jij dit jaar (weer) met ons mee?

Rennen voor Stichting Amani

Laten we er weer een super geslaagde dag van maken met veel kippenvelmomenten, energie en met 100% inzet voor Amani!

Ook dit jaar kun je je weer inschrijven voor drie verschillende afstanden:

- De TCS 8 km  - € 35,-

- De Mizuno halve marathon - € 50,-

- De Marathon - € 90,-

Inschrijven is mogelijk door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door je in te schrijven via deze link.

 

Stichting Amani maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.