Zoals verwacht gaat de Amsterdam Marathon – gepland op 18 oktober – vanwege de coronapandemie dit jaar helaas niet door. Stichting Amani zou voor de 11e keer op rij deelnemen aan dit grootse event. Ieder jaar lopen we met een grote groep mee (8 of 21 km) en zamelen zo geld in voor de stichting.

Naast dat we een ontzettend gezellige en sportieve dag met elkaar moeten missen, betekent dit voor de stichting ook een financiële tegenvaller. Hopelijk staan we volgend jaar weer met een grote groep lopers aan de start!

Voor meer informatie zie website Amsterdam Marathon