Zondag 18-10-2020, helaas geen Amsterdam Marathon.

Helaas....maar als we iets kunnen leren van onze Keniaanse families is dat je moet dealen met de omstandigheden zoals ze zijn en vanuit die situatie op zoek gaan naar wat wΓ©l kan.

Wij blijven ons inzetten voor betere leefomstandigheden en betere toekomst voor onze families in Kenia. Door jullie enthousiasme en steun kunnen we dit realiseren, we waarderen dit enorm! Het solarproject is inmiddels gestart! Godfrey heeft licht in zijn woning (zie foto’s). Het zijn de kleine dingen die een groot verschil maken
πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½πŸ™πŸ½

Asante sana!